Dobrodošli!

PC021 web dizajn

Koliko košta održavanje web stranica?

Blog Oglasi-Oglasi 21/09/2014

koliko košta održavanje web stranica

koliko košta održavanje web stranica

Klijenti znaju koliko je održavanje web stranica važno za njihovo uspešno poslovanje preko interneta. Zato s pravom pitaju

Koliko košta održavanje web stranica ?

Odgovor na ovo pitanje lakše je razumeti ako se zna šta održavanje web stranica obuhvata:

1.Održavanje web stranica najčešće podrazumeva povremeno ili redovno osvežavanje web stranica. To podrazumeva unošenje novih informacijama, dodavanje i uklanjanje zastarelih ili nepotrebnih sadržaja i elemenata i slično.

Koliko košta održavanje web stranica u ovim slučajevima, saznaje se na osnovu iznetih zahteva i dogovora. Povremeno ili redovno održavanje web sajtova vrši se  prema realnim potrebama i iznetim zahtevima.

Redovno održavanje web stranica

Koliko košta redovno održavanje web stranica, utvrdjuje se kada se analiziraju sve vaše potrebe postigne dogovor. Redovno održavanje web stranica, može biti i do 30% jeftinije u odnosu na cene usluga koje se pružaju samo povremeno.
Koliko košta održavanje web stranica, kada je u pitanju povremeno održavanje web stranica, utvrdjuje se prema satu angažovanja. Cena za jedan sat angažovanja kreće se između 5 i 10€.

2.Održavanje funkcionalnosti web stranica kao usluga, obuhvaćeno je servisiranjem web sajta koji hostuje kod nas. Ovim se postiže da je svaki web sajt stabilan i funkcionalan sve dok mi brinemo o njemu.

Dok  koristi naš hosting,   funkcionalno održavanje web stranica je besplatno sve dok održavanje web stranica ne zahteva više od pola sata rada u toku jedne nedelje.

3.Ukoliko klijent ima naknadne zahteve koji nisu regulisani dogovorom (ugovorom), onda se ti zahtevi tretiraju kao nova usluga oko koje sledi novi dogovor o realizacije i ceni koštanja.
Koliko košta održavanje web stranica sa dodatnim zahtevima, zavisi od obima i složenosti posla i postignutog dogovora.

Više informacija možete pogledati u članku Cena održavanja web sajta.

 

Sponzorisani linkovi

Wordpress hosting Srbija

PC021 web dizajn

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da biste postavili komentar.

Wordpress hosting Srbija
Izrada web shopa
Reklamni baner plus promotivni tekst
Unna shop
Unna shop