Selidbe Novi Sad

Selidbe Novi Sad radimo profesionalno po veoma povoljnim cenama. Procenu selidbe i cene usluge vršimo besplatno na Vaš poziv.

selidbe novi sad
Selidbe Novi Sad – Duga prevoz, agencija za selidbe Novi Sad

Ovim poslom bavimo se dugo i zbog toga smatramo da smo najbolji izbor kada su u pitanju poslovi selidbe, odnosno preseljenja.

Kontaktirajte nas na sledeće telefone:

063/105-38-05 ili 021/466-520

Nalazimo se na adresi: Bulevar evrope 32, 21102 Novi Sad

Možete nas kontaktirati preko našeg sajta: Duga prevoz – Kontakt

ili direktno putem mejla: [email protected] ili
[email protected]

Radno vreme:
Radnim danima od 8-20h

Kao agencija za selidbe iz Novog Sada vršimo selidbe, u gradu Novom Sadu, ali i za Novi Sad, ili iz Novog sada širom Vojvodine i Srbije. Uslugu selidbe organizujemo u što je moguće kraćem roku. Tako Vas oslobađamo stresa i nepotrebnih problema dok nastojite urediti svoj novi dom.

Više o nama i našim uslugama:

Ukoliko vam je potrebna selidba, najbolje je da nam se odmah javite i da se dogovorimo o svim detaljima. Novi Sad je grad u kome živimo i odlično ga poznajemo. Stoga možemo da Vam pružimo uslugu vrlo brzo i efikasno.

Vi svakako želite da sebe i svoje najbliže poštedite nepotrebnih fitičkih napora, nerviranja i dodatnih troškova. Zato znajte da niste sami u ovoj situaciji. Zato, ne oklevajte, već nas odmah pozovite na telefon:

063-105-38-05 ili 021-466-520

Hvala Vam na poverenju. Čekamo Vaš poziv!

DUGA prevoz

Agencija za selidbe Novi Sad DUGA prevoz je nastala iz želje da se zadovolje potrebe Novog Sada za ekspresnim selidbama stambenog i poslovnog prostora kao što su selidbe kombijem. Takođe je velika potražnja za uslugom prevoženje robe kombijem, ili, povezano sa tim, odnošenje i odvoženje nepotrebnih stvari.

U mogućnosti smo da radimo po vrlo povoljnim cenama!  Trudili smo se i uspeli da obezbedimo vozni park koji može efikasno i ekonomično da obavi selidbu ili prevoz robe i stvari širom Srbije. Zbog svega toga, stekli smo veliko poverenje klijenata na tržištu organizovanih selidbi i transporta robe.