Dobrodošli!

PC021 web dizajn

Web Shop koji može biti Vaš

Blog Oglasi-Oglasi 18/11/2016

Web shop koji moze biti VašWeb shop koji donosi siguran uspeh. Online shop koji brzo i lako prilagođavate tržištu, novim proizvodima i zahtevima kupaca. Takav web shop može biti Vaš.

Ako želite uspešan web shop optimizujte ga!

Kao budući vlasnik online prodavnice uvek pažljivo proverite:

 

 • Da li je web dizajn odredišne stranice dovoljno privlačan i pregledan.
 • Da li se prodajne poruke nalaze tamo gde ih posetioci mogu najlakše zapaziti.
 • Da li web shop i odredišna strana imaju optimalan odnos teksta i slika.
 • Da li pojedini elementi internet prodavnice mogu da zbune posetioce.
 • Da li dizajn i raspored elemenata podstiću i vode posetioce do akcije.
 • Da li je realizacija same akcije (kupovina, plaćanje, isporuka) brza i laka.

 

 Kao srećan vlasnik online prodavnice učinite je uspešnom:

 

 1. Testirajte odredišne (pristupne) stranice u više varijati. To je ključan faktor da web shop, odnosno online shop bude uspešan. Odredišna stranica stvara prvi utisak (UX) o Vašoj internet prodavnici (veb šop). Zato je jako važno da odredišnoj stranici posvetite najveću pažnju.
  ČINJENICA: Svaki $1 uložen u UX vrati od $2 do $100 (izvor: theamericangenius.com)
 2. Usaglasite poruke reklamnog oglasa i odredišne stranice. Ako koristite promotivne i prodajne oglase, obezbedite da posetilac sa oglasa dođe pravo na pristupnu (odredišnu) stranicu Vaše online prodavnice i da na njoj odmah vidi poruku zbog koje je tu i došao.
 3. Ponudite sve informacije koje posetioce mogu zanimati. Potencijalni kupci odustaju od e-kupovine ukoliko nemaju dovoljno informacija. Video klipovi o proizvodu su odličan način da ljude detaljno informišete. Komparativne analize Vaših i konkurentskih proizvoda daju verodostojnost Vašoj ukupnoj internet ponudi.
 4. Pozivajte na akciju. Testirajte više varijanti i zadržite najbolje (kratko, jasno, sugestivno).
 5. Pišite imperativno. Obraćajte se direkto rečima koje podstiću emocije, znatiželju i akciju.
 6. Ograničite vreme i navedite razloge. Hitnoća ubrzava odluke, a razlozi ih opravdavaju.
 7. Koristite društvene mreže. Ljudi rado usvajaju preporuke i lakše pristaju na kupovinu kada na društvenim mrežama vide preporuke svojih poznanika. Uključite komentare zadovoljnih kupaca uz svoje online proizvode i na odredišnoj stranici web shop -a.
 8. Zahvalite kupcu na pozitivnom e-mailu. Zatražite im dozvolu da njihovu poruku uključite u marketing svog web shopa. Zamolite ljude od struke za dobre preporuke i jačajte svoj ugled.

ZAKLJUČAK:

Ovo je web shop koji može biti Vaš. Nudimo Vam online shop za Vaše sigurno i uspešno online poslovanje. Kupovina preko interneta (e-trgovina) raste velikom brzinom. Iskoristite to!
Više informacija i saveta imate na našoj web stranici „Web dizajn Novi Sad PC021„.
Hvala Vam što ste ovaj tekst pročitali!
ČINJENICA: 2015. godine 65 %  korisnika interneta u EU kupovalo je online (ec.europa.eu).

Ako ste zainteresovani
OBRATITE NAM SE
Web Shop koji može biti Vaš.

PC021 Novi Sad, izrada web sajta, održavanje web sajtova, optimizacija (SEO) veb sajta.

Srodna pitanja:
Izrada web prodavnice, e-trgovina, internet prodavnica, izrada web shopa, veb šop, kako izraditi web shop,  kako napraviti internet prodavnicu.

Sponzorisani linkovi

PC021 web dizajn

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da biste postavili komentar.

 • Kandida i kako je pobediti

  od na 19/04/2012 - 0 Komentari

  Kandida, izazivač gljivičnog oboljenja kože, sluzokože, noktiju i unutrašnjih organa, normalno živi u crevima, koži i sluzokoži čoveka i ne postoji samostalno u prorodi. Najpoznatiji tipovi su Candida albicans Candida glabrata i Candida tropicalis. U normalnim okolnostima kandida je bezopasna, ali kada se poremeti ravnoteža, počinje da se razmnožava izazivajući zdravstve probleme domaćinu.

 • Orahovac liker od zelenih oraha prirodan lek za želudac

  od na 17/02/2012 - 0 Komentari

  Orahovac liker od zelenih oraha prirodan je lek za želudac, sluzokožu usta i grla, i posebno, za štitnu žlezdu, jer je bogat jodom. Osnovni sastojci su zeleni orasi, rakija i šećer. Ostali sastojci su stvar ukusa i nisu obavezni. Najbolje je da se sami, prema svojoj želji i ukusu, opredelite za vrstu i količine sastojaka. […]

 • Kako se pravi mlečni kefir od tibetanske gljivice?

  od na 12/07/2011 - 4 Komentari

  Tibetanska gljiva kefir – Priprema kefira za 1 osobu:  Jednu plastičnu kašiku ispranih gljivica staviti u staklenu ili plastičnu posudu i preliti sa 250 – 300 ml kvalitetnog, nekuvanog 1,5% – 3,2% mleka (kada se udvostruči količina zrna kefira,   treba i dvostruko više mleka, itd) i poklopiti labavo plastičnim poklopcem, ili gazom da diše. U […]

 • Kako se priprema i čuva vodeni kefir

  od na 24/03/2012 - 0 Komentari

  Kako se priprema i čuva vodeni kefir: Osnovni recept za vodeni kefir, ali se može eksperimentisati sa vrstama, količinama i proporcijama sastojaka, prema ličnom ukusu. Izbegavati sve što je metalno, ali nije problem ako se nešto na kratko upotrebi. Sav pribor treba koristi samo za ovu namenu.  Postoje dve metode:

 • Kako se koristi napitak od tibetanske gljivice

  od na 12/07/2011 - 1 Komentari

  Tibetanska gljiva zdravlja Kako se koristi napitak od tibetanske gljivice? Recept za osobe sa narušenim zdravljem: Napitak (kefir) se pije bez prekida 20 dana, uveće, pre spavanja. Nakon 20 dana pravi se pauza od 10 dana. Kura se ponavlja sve do nastupanja poboljšanja, a treba da se ponovi bar 3 puta.

Izrada web shopa
Reklamni baner plus promotivni tekst
Unna shop
Unna shop