Održavanje web sajta

Održavanje web sajta

Održavanje web sajta

Održavanje web sajta

Ukoliko imate web sajt i potrebu za redovnim održavanjem, a ne možete da nađete vremena ili pravu osobu za taj posao –  na pravom ste mestu!

Moje dugogodišnje iskustvo (PC021) u bavljenju ovim poslom garantuje Vam profesionalan pristup poslu, kvalitetno funkcionisanje i dobro pozicioniranje vašeg web sajta.

Održavanje web sajta obuhvata:

  • Tehničko održavanje web sajta: redovno ažuriranje sistema koji pokreće websajt, zaštitu i sigurnosne kopije (backup) podataka, sve neophodne operacije koje su potrebne za kvalitetno funkcionisanje vašeg websajta. Podrazumevaju se i instalacije dodatnih funkcija na sajt kao i negovo unapređivanje u skladu sa razvojem svetskih web standarda.
  • Administrativni posao na sajtu uključuje upravljanje sadržajem tj. ubacivanje novih informacija i izmena postojećih, postavljanje slika, banera, video materijala, likova itd.

Cena održavanja web sajta varira od 10€ mesečno pa do više stotina evra, zavisno od toga koliki je obim i složenost posla i koji su konkretni zahtevi i zadaci neophodni da se realizuju i u kom vremenskom intervalu ili periodu.

Moja specijanost je održavanje Joomla CMS i WordPress sistema, a imam iskustva i sa ostalim sistemima (Drupal, Magento, PHP, JQuery, JavaScript, HTML, CSS, forumi itd). Sve poslove oko održavanja web sajtova obavljam sa svojim timom saradnika, stručnjaka za pojedine specijalnosti.

Ako vam je potrebno održavanje web sajta pošaljite mi poruku na email: [email protected] ili me pozvati na telefon 065-32-021-12 , svakog dana posle 15h.
Biće mi zadovoljstvo da vaš web sajt optimizujemo i održavamo na vrhunskom nivou u skladu sa vašim željama i potrebama!

O značaju održavanja web sajta možete pročitati na mojoj online stranici:  pc021.rs/pitanja-i-odgovori/održavanje/sta-je-održavanje-web-sajta/
Održavanje web sajta – pc021 Novi Sad