Sokobanja smeštaj Milutinn, apartman, studio

1

Kontakt info

UlicaVojvode Mišića 8
Grad (adresa)Sokobanja
DržavaSrbija
Vrsta oglasaUsluga
Poštanski broj18230

Opis oglasa

Smeštaj Milutinn nalazi se u centru Sokobanje iza Miloševog Konaka i “Mlečnog Restorana” sadašnjeg caffe-a Amam, u ulici Vojvode Mišića broj 8.

Završen u junu 2022. godine raspolaže sa 16 smeštajnih jedinica veličine izmedju 18 i 55 m2 ukupnog kapaciteta 53 ležaja.

Na severozapadnoj strani, sa pogledom na Tursko kupatilo Amam i Milošev Konak, nalazi se 4 studia “Trešnja” površine 18m2, kapaciteta do dve osobe, sa po jednim francuskim krevetom i balkonom.

Na zapadnoj strani sa pogledom na Crkvu Sv. Preobraženja nalazi se 3 studia “Kruška” površine 26m2, kapaciteta do tri osobe sa po jednim francuskim i jednim singl krevetom i sopstvenom terasom površine 3,3m2.

Na jugozapadnoj strani, sa pogledom na Crkvu Sv. Preobraženja i nekadašnji “Komitet” nalazi se dvosobni apartman “Jabuka” površine 50m2, kapaciteta do 6 osoba sa jednim francuskim, dva singl i jednim krevetom tipa Grof. Apartman Jabuka ima izlaz na sopstvenu terasu površine 13m2.

Na jugoistočnoj strani sa pogledom na Vilu “Dalmacija” nalazi se dvosobni apartman “Visterija” površine 55m2, kapaciteta do 7 osoba sa jednim francuskim, jednim singl i dva kreveta tipa Grof. Ovaj apartman ima sopstvenu terasu površine 33m2.

Na istočnoj strani sa pogledom prema vrhu Popovica nalazi se 3 studia “Magnolija” površine 26m2 kapaciteta do 3 od osobe sa po jednim francuskim i jednim singl krevetom i sopstvenom terasom površine 3,9m2.

Na severoistočnoj strani sa pogledom na mermerno šetalište nalazi se 4 studia “Lipa” od kojih je prizemni površine 25m2 kapaciteta do 2 osobe, sa jednim francuskim krevetom i 3 studia površine 33m2 kapaciteta do 4 osobe, sa jednim francuskim i jednim krevetom tipa Grof i sopstvenom terasom površine 3,9m2.

Sve jedinice imaju svoje kupatilo, čajnu kuhinju sa aspiratorom i frižiderom, čiviluk, garderober, sto za ručavanje i jedan do dva televizora sa kablovskom televizijom i dostupan wi-fi internet.

Svaki ležaj ima svoj noćni stočić, noćnu lampu i utičnicu za punjenje mobilnog telefona.

Kontakt:

telefoni: 060-016-15-27

telefoni: 063-12-800-20

e-mail: [email protected] rs

Komentari