Salon za sisanje kucnih ljubimaca

10

Kontakt info

Broj telefona0692507972
DržavaSrbija
Grad (adresa)Stari Grad
Poštanski broj11000
Vrsta oglasaOstalo

Opis oglasa

Salon za sisanje kucnih ljubimaca Dorcol
Centar za edukaciju SHOWGROOM

Kod nas u salonu za šišanje i negu pasa dobiće profesionalnu grooming uslugu od strane edukovnih groomera.
Salon za pse nudi usluge šišanje pasa, kupanje pasa, feniranje, trimovanje, furminiranje, medicinska nega kože i dlake, nega noktića , ušiju i zuba.
U okviru salona za šišanje i negu pasa Showgroom sada imate mogućnost ukoliko želite da na profesionalan način započnete karijeru Groomera ili Groomer asistenta, želite da se posvetite ulepšavanju kućnih ljubimaca na pravom ste mestu.
SHOWGROOM CENTAR ZA EDUKACIJU sa saradnicima, obučiće Vas da radite potpuno samostalno. Obuka i praksa se vrši u prostorijama škole i u salonu, sa licenciranim predavačima. Nakon završene obuke, stičete međunarodno priznatu diplomu priznatu u preko 40 zemalja na svetu a sve pod pokroviteljstvom IGA (International Grooming Asotiation) sa sedištem u Singapuru. Obuke su za razne nivoe znanja i traju od 3 – 9 meseci.
Apsolutno stojimo iza toga da za kraći period od navedenog, ne možete savladati ovaj ozbiljan, divan i unosan posao a na način da ga radite ispravno. Školarina se uplaćuje na račun u celosti uz popust ili u jednakim mesečnim ratama u zavisnosti od programa koji odaberete, uz potpisivanja ugovora o obuci.
Mozete nas pratiti i na drustvenim mrezama:
https://www.facebook.com/Showgroom-Centar-za-edukaciju-i-negu-ku%C4%87nih-ljubimaca-109212330996154
https://www.facebook.com/showgroom.salon/?ref=page_internal
https://www.instagram.com/showgroom/
https://www.instagram.com/showgroomskola/
Vise o nama : http://salonzakuce.com/
Za sve informacije : 069/2507972 ; 011/2910335

Komentari