RETRO RASVETA BEOGRAD

 

Kontakt info

Broj telefona0641779379
DržavaSrbija
Grad (adresa)BEOGRAD
Poštanski broj11000
Vrsta oglasaPonuda

Opis oglasa

Retro rasveta

Kada je u pitanju uređenje doma u retro stilu,  predlažemo Vam malo neobičniji način za dekoraciju, a u pitanju je retro rasveta. Kombinacijom različitih proizvoda  rasvete može se postići retro efekat u vašem domu.

Retro rasveta se može pohvaliti savršenim dizajnom. Dizajn retro rasvete je takav da se odlikuje savršenim i pažljivo osmišljenim i izrađenim detaljima što ovakvu vrstu rasvete čini unikatnim elementom koji će izgled vašeg ambijenta podići na sasvim novi nivo. Vaš izbor mogu biti lusteri u obliku boce sa romantičnim žutim svetlom, vatreno crvenim ili koju god boju pozelite. Odličan izbor jesu i luster koji ima kombinaciju drveta i stakla, kao i podesiva metalna crna visilica. Nekome se dopadaju i visilice u obliku bele staklene lopte, ili geometrijskih oblika.

Modeli mogu biti u beloj, crnoj ,boji bakra, bronze, starog zlata, zelena…

Pre kupovine dobro razmislite šta vam je potrebno i šta se najbolje uklapa u vaš enterijer i na osnovu potreba i ličnog ukusa odaberite najbolji model retro rasvete. Maksimalno bezbedni za rukovanje.

Retro rasveta  za zaljubljenike u prošla vremena ili moderni pristup u Retro dekorisanju Vašeg poslovnog prostora ili doma.

Pogodni za :

-Vajate

-Etno sela

-Etno restorane

-Etno prodavnice

-Splavove

-Brvnare

-ispunjavanje atmosfere u vasem domu

Vise o nama :

Za sva vasa pitanja : 064/1779379

05.01.2022. 15:13

68 dana, 2 sati

Listing ID 28761d5a57348121 ukupno pregleda: 27, danas: 0

Komentari