Maticni sok sa pulpom-GODZI

2800 RSD

Kontakt info

Broj telefona062474072
DržavaSrbija
Grad (adresa)Subotica
Poštanski broj24000
Vrsta oglasaProdaja

Opis oglasa

Prirodni matični sok sa pulpom
od organskih godži bobica

3 u 1
najkvalitetniji + najslađi + najjeftiniji
(cena se odnosi na paket proizvoda sa 8 bočica soka)

Prodajemo prirodni matični sok napravljen od hladno ceđenih organskih plodova godži bobica – “vitaminska bomba”.

Blagotvorno, delovanje soka osetiće se već posle popijenog prvog pakovanja koje sadrži osam bočica dovoljnih za svakodnevnu upotrebu u periodu od nepuna dva meseca.

Sok se pije na prazan stomak u jutarnim časovima i to najranije pola sata pre unosa hrane u organizam – doručka. Kada se sok koristi da bi, prevashodno, pospešio lučenje hormona rasta, pije se u uveče pre spavanja, najranije 1-2 sata posle poslednje unete hrane u organizam – večere, ucilju izbegavanja “ susreta” hormona rasta sa insulinom koji učestvuje u pretvaranju hrane u energiju.

Sok se, uglavnom, pije u količini od 30 do 50 ml/dnevno kada se koristi u preventivne svrhe.
Pije se čist ili pomešan sa drugim prirodinim sokom.

Sok isporučujemo na dostavljenu adresu u namenski napravljenoj višeslojnoj transportnoj kutiji sa pregradama (saćem)- pakovanju. U pakovanju se nalazi 8 staklenih bočica soka neto zapremune 200 ml, odnosno u jednom pakovanju isporučujemo ukupno neto 1.6 litara soka, što je dovoljno za nepuna dva meseca njegove upotrebe u preventivne svrhe i blaže oblike zdravstvegog disbalansa, kada se konzumira 30 ml/dnevno.

Cena jednog pakovanja (8 bočica od 200 ml ili 1.6 L) je 2.800, oo dinara + troškovi dostave po tarifniku dostavljača (oko 300, oo – 400, oo dinara).

To znači, da će Vas u vreme pijenja soka, ulaganje u svoje zdravlje i/ili zdravlje Vama dragih osoba, koštati dnevno od 52, 5o do 87, 5o dinara.

Bili bismo Vam zahvalni kada biste komentarisali ovu temu, odnosno iznosili svoja iskustva, mišljenja, kritike i stavove po pitanju ovog proizvoda.

Kontakt:

– https: //www. gojiberry. rs
Posredstvom “Kontakt formulara” na poziciji “KONTAKT”, odnosno narudžbom preko Webshopa instaliranog ispod aplikacije PROIZVODI ili

– e-mail: petar. [email protected] com

27.02.2021. 18:16

45 dana, 17 sati

Listing ID 293603a7e7e46171 ukupno pregleda: 23, danas: 0

Komentari