Dobro došli na sajt Oglasi Oglasi

Sajt Oglasi Oglasi se nalazi na web lokaciji www.oglasi-oglasi.com i vlasništvo je privatne firme „PC021“ sa sedištem u Novom Sadu. „PC021“ pruža usluge web hostinga, registracije domena i izrade web prezentacija (web sajtova).

Dobro došli na sajt Oglasi Oglasi

Sajt Oglasi Oglasi je vaš oglasnik  i služi za samostalno oglašavanje i objavljivanje vaših BESPLATNIH MALIH OGLASA na internetu, 24h na dan. Usluga je potpuno BESPLATNA.  Sajt je namenjen svim korisnicima interneta koji imaju potrebu za ovom vrstom besplatne usluge.
Da biste postavili svoj oglas na ovom sajtu, potrebno je da se REGISTRUJETE (da otvorite svoj nalog). Registracija je neophodna da dobijete vašu kontrolnu tablu za rad i radi zaštite sajta i njegovih korisnika od zloupotreba. Za otvaranje naloga (registraciju) dovoljno je samo korisničko ime, email adresa i šifra (lozinka).
Oglasi Oglasi funkcioniše prema Pravilima oglašavanja i uslovima korišćenja sajta Oglasi Oglasi (u daljem tekstu: Uslovi korišćenja). Kada se odlučite da koristite ovaj besplatni servis molimo vas da pročitate Uputstvo za postavljanje besplatnih malih oglasa.
Vaš MALI OGLAS može da bude ODREDJENO VREME na NASLOVNOJ STRANI sajta. Ukoliko to želite, kontaktirajte nas preko e-maila KONTAKT.

Dobro došli,

Vaš, Oglasi Oglasi tim