Dobrodošli!

PC021 web dizajn

Staklena ambalaža za dug i zdrav život

Blog Oglasi-Oglasi 23/06/2014

Staklena ambalaža –  proizvod kome se veruje!

staklena ambalažaNaučnim istraživanjem je utvrdjeno da 88 od 100 ispitanih stanovnika Evrope veruje u staklo kao nezaobilazan element zdravog života.

Preko 80 posto ispitanih gradjana smatra da je staklena ambalaža najbolji čuvar kvaliteta životnih namirnica i pouzdana zaštita od svih spoljnjih uticaja.

Kada je u pitanju hrana za dojenčad, institut Usuma je istraživanjem utvrdio da 68 % muškaraca i 77% žena više veruje proizvodima pakovanim u staklenoj ambalaži nego onima u plastičnim pakovanjima.

Ako želite da vodite zdrav život, staklena ambalaža je uvek tu da vam bude nezamenljiv i pouzdan saveznik. Staklena ambalaža je postojana, otporna na mnoge atmosferske uticaje i razlike u temperaturi, ne propušta vlagu, hemijske materije, gasove …

Staklena ambalaža za dug i zdrav život

Za naše zdravlje je veoma važno to što je staklena ambalaža higijenska – može se održavati čistom i koristiti dugo bez opasnosti od kvarenja sadržaja. U higijenski sigurnoj staklenoj ambalaži prehrambeni proizvodi zadržavaju visok kvalitet, besprekornu svežinu, prirodan miris i ukus (staklo nema ni miris ni ukus).

Pored pića i životnih namirnica, staklo je vrhunski materijal za pakovanje kozmetičkih preparata, lekova, hemijskih supstanci i proizvoda … Posebno praktična osobina staklene ambalaže je što se kroz nju može videti sadržaj i tako proceniti njegov kvalitet i upotrebljivost.

U poredjenju sa mnogim drugim ambalažnim materijalima, staklo je neutralno, tj. ne reaguje na upakovani proizvod, ne ispušta nikakve supstance iz sebe ili okoline i potpuno je nepropusno za uticaje spolja. Prednost staklene ambalaže leži u samom staklu kao sirovini koja se proizvodi od prirodnih materijala.

Proizvodi kao što su boce (flaše) za vino, flaše za rakiju, specijalne flaše, čaše, tegle, baloni itd. mogu se najlakše nabaviti u specijalizovanim prodavnicama staklene ambalaže. Danas je sve više i On-line prodavnica koje nam pružaju dodatne pogodnosti i omogućavaju brzu i još lakšu nabavku ovih veoma korisnih i atraktivnih proizvoda.

Izvor:
www.staklenaambalaza.co.rs/Staklena ambalažaprodaja
www.srpskafabrikastakla.com/ Zašto staklo?

 

ukupno pregleda: 2659, danas: 1

  

Sponzorisani linkovi

PC021 web dizajn

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da biste postavili komentar.

 • Kandida i kako je pobediti

  od na 19/04/2012 - 0 Komentari

  Kandida, izazivač gljivičnog oboljenja kože, sluzokože, noktiju i unutrašnjih organa, normalno živi u crevima, koži i sluzokoži čoveka i ne postoji samostalno u prorodi. Najpoznatiji tipovi su Candida albicans Candida glabrata i Candida tropicalis. U normalnim okolnostima kandida je bezopasna, ali kada se poremeti ravnoteža, počinje da se razmnožava izazivajući zdravstve probleme domaćinu.

 • Orahovac liker od zelenih oraha prirodan lek za želudac

  od na 17/02/2012 - 0 Komentari

  Orahovac liker od zelenih oraha prirodan je lek za želudac, sluzokožu usta i grla, i posebno, za štitnu žlezdu, jer je bogat jodom. Osnovni sastojci su zeleni orasi, rakija i šećer. Ostali sastojci su stvar ukusa i nisu obavezni. Najbolje je da se sami, prema svojoj želji i ukusu, opredelite za vrstu i količine sastojaka. […]

 • Kako se pravi mlečni kefir od tibetanske gljivice?

  od na 12/07/2011 - 4 Komentari

  Tibetanska gljiva kefir – Priprema kefira za 1 osobu:  Jednu plastičnu kašiku ispranih gljivica staviti u staklenu ili plastičnu posudu i preliti sa 250 – 300 ml kvalitetnog, nekuvanog 1,5% – 3,2% mleka (kada se udvostruči količina zrna kefira,   treba i dvostruko više mleka, itd) i poklopiti labavo plastičnim poklopcem, ili gazom da diše. U […]

 • Kako se priprema i čuva vodeni kefir

  od na 24/03/2012 - 0 Komentari

  Kako se priprema i čuva vodeni kefir: Osnovni recept za vodeni kefir, ali se može eksperimentisati sa vrstama, količinama i proporcijama sastojaka, prema ličnom ukusu. Izbegavati sve što je metalno, ali nije problem ako se nešto na kratko upotrebi. Sav pribor treba koristi samo za ovu namenu.  Postoje dve metode:

 • Kako se koristi napitak od tibetanske gljivice

  od na 12/07/2011 - 1 Komentari

  Tibetanska gljiva zdravlja Kako se koristi napitak od tibetanske gljivice? Recept za osobe sa narušenim zdravljem: Napitak (kefir) se pije bez prekida 20 dana, uveće, pre spavanja. Nakon 20 dana pravi se pauza od 10 dana. Kura se ponavlja sve do nastupanja poboljšanja, a treba da se ponovi bar 3 puta.

Izrada web shopa
Reklamni baner plus promotivni tekst
Unna shop
Unna shop