Dobrodošli!

PC021 web dizajn

Održavanje web sajtova, zašto i kako?

Blog Oglasi-Oglasi 31/08/2014

Održavanje web sajtova
Održavanje web sajtova podrazumeva neprekidno osvežavanje informacija na sajtu i brigu o bazi podataka, unapredjivanje dopadljivosti, funkcionalnosti i korisnosti sajta itd. Ako se ne menja zastareli sadržaj na sajtu, ne proverava njegova funkcionalnost ili pozicija sajta na listi pretrage, sajt brzo zaostaje u trci sa konkurencijom.

To znači da sajt gubi posetioce, a sa njima i svaki smisao svog postojanja!

Održavanje web sajtova

Zašto je potrebno održavanje web sajtova?

Da li je održavanje web sajta neophodno ili ne? Održavanje web sajtova je neophodno iz mnogo razloga. Pre svega, velika je šteta za korisnike sajta ako jedan kvalitetan web sajt nestane sa web ponude samo zato što nije redovno i stručno održavan. Takodje, nije zanemarljiva ni činjenica da sa njim nije izgubljeno samo ono što je u njega uloženo, već je nestala i svaka šansa da takav sajt donosi bilo kakvu korist svom vlasniku.

Websajt je složen i osetljiv sistem podložan zastarevanju

Websajt je složen i osetljiv sistem koji funkcioniše i uspešno obavlja posao koji mu je namenjen, samo ako mu se posvećuje potrebna pažnja. Kao i svi „radni“ sistemi, i web sajt je podložan zastarevanju, „kvarovima“, padovima…
Razni faktori pronalaze i koriste slabosti neodržavanog sistema i nanose svakojaku štetu. Redovno održavanje web sajtova je preventivno delovanje. Time se stvaraju i održavaju uslovi u kojima web sajt može besprekorno i bezbedno da služi svojoj nameni. Sano tada može da pruža zadovoljstvo svom vlasniku, redovnim korisnicima i slučajnim posetiocima.

Kako funkcioniše održavanje web sajtova?

Možete sami da obavljate taj posao. Možete da uštedite vreme i novac ako angažujete specijalizovanu firmu da, umesto vas, održava vaš vebsajt.

Moguće je održavanje web sajtova po potrebi i redovno održavanje web sajta!

Održavanje web sajtova po potrebi podrazumeva povremeno održavanje web sajta samo kada je to potrebno. Cena za održavanje web sajta po potrebi odredjuje se prema obavljenom poslu i utrođemim radnim satima.
Redovno održavanje web sajtova je usluga koja je isplativa klijentima kojima je neophodno da svakodnevno vrše ažuriranje web sajta više sati.
Cena za redovno održavanje web sajta kreće se najčešće izmedju 20 i 70€ mesečno. Usluga je veoma isplativa ako se ugovori paušalno plaćanje na mesečnom nivou.

Naravno, svaki klijent ima svoje specifične zahteve. Zato je potrebna konsultacija sa stručnjakom.

Najlakši načn da to uradite je:

  1. Da odete na sajt: http://pc021.rs/odrzavanje-web-sajta/ i pogledate osnovne elemente za održavanje web sajta,
  2. Da definišete svoje potrebe i budžet za taj posao i
  3. Da sve to opišete u formularu  KONTAKT

U najkraćem roku dobijate rešenja i pomoć da izaberete ono šta Vama najviše odgovara!

Održavanje web sajtova je neophodno ako želite:

 1. Da Vaš websajt besprekorno funkcioniše i konstantno jača Vaše prisustvo na internetu.
 2. Da Vaš websajt dinamički uvečava svoju korisnost za Vas, vaše klijente i sve posetioce sajta.

Sponzorisani linkovi

PC021 web dizajn

Jedan odgovor do “Održavanje web sajtova, zašto i kako?”

  Trackbacks/Pingbacks

  1. Samostalno održavanje web sajta - podrška PC021 Novi Sad

  Ostavite komentar

  Morate biti prijavljeni da biste postavili komentar.

  • Kandida i kako je pobediti

   od na 19/04/2012 - 0 Komentari

   Kandida, izazivač gljivičnog oboljenja kože, sluzokože, noktiju i unutrašnjih organa, normalno živi u crevima, koži i sluzokoži čoveka i ne postoji samostalno u prorodi. Najpoznatiji tipovi su Candida albicans Candida glabrata i Candida tropicalis. U normalnim okolnostima kandida je bezopasna, ali kada se poremeti ravnoteža, počinje da se razmnožava izazivajući zdravstve probleme domaćinu.

  • Orahovac liker od zelenih oraha prirodan lek za želudac

   od na 17/02/2012 - 0 Komentari

   Orahovac liker od zelenih oraha prirodan je lek za želudac, sluzokožu usta i grla, i posebno, za štitnu žlezdu, jer je bogat jodom. Osnovni sastojci su zeleni orasi, rakija i šećer. Ostali sastojci su stvar ukusa i nisu obavezni. Najbolje je da se sami, prema svojoj želji i ukusu, opredelite za vrstu i količine sastojaka. […]

  • Kako se pravi mlečni kefir od tibetanske gljivice?

   od na 12/07/2011 - 4 Komentari

   Tibetanska gljiva kefir – Priprema kefira za 1 osobu:  Jednu plastičnu kašiku ispranih gljivica staviti u staklenu ili plastičnu posudu i preliti sa 250 – 300 ml kvalitetnog, nekuvanog 1,5% – 3,2% mleka (kada se udvostruči količina zrna kefira,   treba i dvostruko više mleka, itd) i poklopiti labavo plastičnim poklopcem, ili gazom da diše. U […]

  • Kako se priprema i čuva vodeni kefir

   od na 24/03/2012 - 0 Komentari

   Kako se priprema i čuva vodeni kefir: Osnovni recept za vodeni kefir, ali se može eksperimentisati sa vrstama, količinama i proporcijama sastojaka, prema ličnom ukusu. Izbegavati sve što je metalno, ali nije problem ako se nešto na kratko upotrebi. Sav pribor treba koristi samo za ovu namenu.  Postoje dve metode:

  • Kako se koristi napitak od tibetanske gljivice

   od na 12/07/2011 - 1 Komentari

   Tibetanska gljiva zdravlja Kako se koristi napitak od tibetanske gljivice? Recept za osobe sa narušenim zdravljem: Napitak (kefir) se pije bez prekida 20 dana, uveće, pre spavanja. Nakon 20 dana pravi se pauza od 10 dana. Kura se ponavlja sve do nastupanja poboljšanja, a treba da se ponovi bar 3 puta.

  Izrada web shopa
  Reklamni baner plus promotivni tekst
  Unna shop
  Unna shop