Dobrodošli!

PC021 web dizajn

Rent a car iznajmljivanje auta Beograd Srbija

Blog Oglasi-Oglasi 03/10/2017

Rent a car iznajmljivanje auta Beograd Srbija

Rent a car iznajmljivanje auta Beograd Srbija Agencija NEVIAN

Rent a car iznajmljivanje auta Beograd Srbija: Rent a car Beograd NEVIANNajpovoljnije iznajmljivanje vozila u Beogradu. Čitaj dalje …

ukupno pregleda: 181, danas: 12

Prodaja stanova Novi Sad – Novogradnja – Cene

Blog Oglasi-Oglasi 21/11/2016

Prodaja stanova Novi Sad novogradnja | Gradnja Novi Sad stanovi u izgradnji
Prodaja stanova Novi Sad bez posrednika

Prodaja stanova Novi Sad - Euroinvest NS

PRODAJA STANOVA  NOVI SAD

Euroinvest NS doo gradi stanove, lokale i garaže na lokacijama u Novom Sadu.

Sadržaj naše delatnosti čine:

Stanovi Novi Sad | Gradnja Novi Sad | Novogradnja Novi Sad | Prodaja stanova Novi Sad | Prodaja nekretnina Novi Sad.

Poslovi:
– Izgradnja stanova Novi Sad,
– Prodaja stanova Novi Sad novogradnja,
– Prodaja stanova u izgradnji od investitora Novi Sad,
– Prodaja stanova u Novom Sadu bez posrednika,
– Prodaja garsonjera Novi Sad i
– Prodaja lokala Novi Sad.

Euroinvest NS doo Novi Sad garantuje kvalitet i rokove za sve poslove koje ugovori

Sa svakom izgradnjom, Euroinvest NS d.o.o. postaje sve iskusniji i bolji u primeni najnovijih materijala, izgradnji i organizaciji sistema poslovanja. Sve to neprekidno podiže na viši nivo kvalitet naših usluga i uslove za rešavanje vaših elementarnih životnih potreba.

Izgradnja stanova je velika odgovornost

Euroinvest NS d.o.o. garantuje kvalitet izvedenih radova i proizvoda u rokovima koje sa vama ugovori. Mi znamo da je kupovina stana jedan o najvažnijih događaja u životu porodice i svakog pojedinca. Iz te spoznaje proizlazi naša odgovornost prema vama koju rado prihvatamo.

Sama činjenica da će u stanovima koje mi gradimo spavati, odrastati, igrati se i učiti buduće generacije, snažno nas obavezuje da stvaramo sve bolje i bolje uslove za vaše stanovanje. Svesni smo da je donošenje odluke o kupovini stana više nego otežano zbog teškoća trenutka u kome živimo. Zato činimo sve što možemo da uz našu pomoć dobijete priliku da obezbedite elementarnu sigurnost i dostojanstven život vaše sadašnje ili buduće prodice.

Cene stanova Novi Sad

Iz gore pomenutih razloga  stavljamo Vam na uvid „Cene stanova Novi Sad“  kako bismo vam olakšali kupovinu stana kao Vašeg najdražeg životnog prostora.
CENOVNIK:  Cene-stanova-Veselina-Maslese-24.pdf

Prodaja stanova Bulevar Evrope Novi Sad (nekadašnji Subotički bulevar)

Bulevar Evrope je najduži bulevar u Novom Sadu (7.068 metara), poznat po svojoj uređenosti, velikim pešačkim zonama, dečijim igralištima i biciklističkim stazama.
Na bulevaru Evrope se na 800m od naše lokacije, gradi tržni centar „Lidl“ (otvaranje se planira početkom 2018.).
U neposrednoj blizini naše lokacije je i Novosadski sajam što ovu lokaciju dodatno čini vrlo atraktivnom i poželjnom za stanovanje.

Pozovite nas. Za nas je Vaše poverenje najveća motivacija da ispunimo sva vaša očekivanja.

Prodaja stanova Novi Sad

Prodaja stanova Novi Sad

Prodaja stanova Bulevar Evrope Novi Sad, Veselina Masleše 24

ukupno pregleda: 4335, danas: 2

Web Shop koji može biti Vaš

Blog Oglasi-Oglasi 18/11/2016

Web shop koji moze biti VašWeb shop koji donosi siguran uspeh. Online shop koji brzo i lako prilagođavate tržištu, novim proizvodima i zahtevima kupaca. Takav web shop može biti Vaš.

Ako želite uspešan web shop optimizujte ga!

Čitaj dalje …

ukupno pregleda: 836, danas: 2

Najpovoljniji način plaćanja za održavanje web stranica

Blog Oglasi-Oglasi 12/09/2016

način plaćanja za održavanje web stranicaNačin plaćanja za održavanje web stranica je pitanje koje postavlja svaki vlasnik web sajta. On želi da sazna koji je najpovoljniji način plaćanja za održavanje web stranica njegovog sajta. Najbolja mogućnost je da se opredeli za:

Paušalno plaćanje usluge za održavanja web stranica (da svakog meseca uplaćuje odredjeni iznos, nezavisno od broja zahteva u tom mesecu) ili za
plaćanje po satu angažovanja za uslugu prema ukazanoj potrebi.

 

Najpovoljniji način plaćanja za održavanje web stranica?

Čitaj dalje …

ukupno pregleda: 6161, danas: 2

Koliko košta održavanje web stranica?

Blog Oglasi-Oglasi 21/09/2014

koliko košta održavanje web stranica

koliko košta održavanje web stranica

Klijenti znaju koliko je održavanje web stranica važno za njihovo uspešno poslovanje preko interneta. Zato s pravom pitaju

Koliko košta održavanje web stranica ?

Odgovor na ovo pitanje lakše je razumeti ako se zna šta održavanje web stranica obuhvata: Čitaj dalje …

ukupno pregleda: 3321, danas: 2

Cena izrade web sajta

Blog Oglasi-Oglasi 14/09/2014

Cena izrade web sajtaNaše klijente najčešće zanima cena izrade web sajta za njihove potrebe i kako se kreću cene izrade web sajtova. Da bi procena koliko košta izrada web sajta bila realna potrebni su elementi za procenu. Kako najlakše i najjeftinije do web sajta, verovatno je jedno od najčešćoh pitanja vezanih za izradu web sajta.

Cena izrade web sajta odredjuju se za svaki projekat posebno i zavise od želja, zahteva i očekivanja klijenata, kao i od kretanja na tržištu.
Neke firme čija je delatnost izrada web sajtova savetuju da popunite formular za procenu cene web sajta ili da odaberete neki od ponudjenih paketa gde se navodi i cene izrade web sajtova.

Cena izrade web sajta

Najbolji način da razrešite sve nejasnoće, je neposredan kontakt. Ako vam je potreban precizan odgovor kako se kreću cene izrade sajtova ili kolika je cena izrade sajta za vaše potrebe, savetujemo: Čitaj dalje …

ukupno pregleda: 2363, danas: 2

Održavanje web sajtova, zašto i kako?

Blog Oglasi-Oglasi 31/08/2014

Održavanje web sajtova
Održavanje web sajtova podrazumeva neprekidno osvežavanje informacija na sajtu i brigu o bazi podataka, unapredjivanje dopadljivosti, funkcionalnosti i korisnosti sajta itd. Ako se ne menja zastareli sadržaj na sajtu, ne proverava njegova funkcionalnost ili pozicija sajta na listi pretrage, sajt brzo zaostaje u trci sa konkurencijom.

To znači da sajt gubi posetioce, a sa njima i svaki smisao svog postojanja! Čitaj dalje …

ukupno pregleda: 1681, danas: 2

Staklena ambalaža za dug i zdrav život

Blog Oglasi-Oglasi 23/06/2014

Staklena ambalaža –  proizvod kome se veruje!

staklena ambalažaNaučnim istraživanjem je utvrdjeno da 88 od 100 ispitanih stanovnika Evrope veruje u staklo kao nezaobilazan element zdravog života.

Preko 80 posto ispitanih gradjana smatra da je staklena ambalaža najbolji čuvar kvaliteta životnih namirnica i pouzdana zaštita od svih spoljnjih uticaja.

Kada je u pitanju hrana za dojenčad, institut Usuma je istraživanjem utvrdio da 68 % muškaraca i 77% žena više veruje proizvodima pakovanim u staklenoj ambalaži nego onima u plastičnim pakovanjima.

Ako želite da vodite zdrav život, staklena ambalaža je uvek tu da vam bude nezamenljiv i pouzdan saveznik. Staklena ambalaža je postojana, otporna na mnoge atmosferske uticaje i razlike u temperaturi, ne propušta vlagu, hemijske materije, gasove … Čitaj dalje …

ukupno pregleda: 2783, danas: 3

Čuvarkuća – prirodan lek na dohvatu ruke

Blog Oglasi-Oglasi 23/03/2014

cuvarkuca
Čuvarkuća
je besplatan prirodan lek na dohvatu ruke. Prepoznatljiva je po mesnatim, kružno rasporedjenim zeleno-crvenkastim listovima i zvezdastim cvetovima. Razmnožava se putem mladih  izdanaka i može da živi u posudama, saksijama ili na slobodnom prostoru (nadstrešnice, krovovi, kamene i betonske ograde i sl). Otporna je na hladnoću pa se održi ma gde je zasadili.


Lekovitost čuvarkuće
Čitaj dalje …

ukupno pregleda: 3993, danas: 2

Naelektrisana kosa?

Blog Oglasi-Oglasi 18/02/2013

naelektrisana kosaNaelektrisana kosa najčešće nastaje prilikom njenog dodira sa četkom za kosu, češljom ili delom odeće. Međusobno trljanje dva različita predmeta izaziva njihovo naelektrisanje. Trenje kose sa nekim od ovih predmeta lako izaziva jonizaciju dlaka zbog koje se one međusobno odbijaju na sve strane. Odeća od veštačkog materijala privlači statički elektricitet u kosi pa je za nju mnogo povoljnija odeća (posebno kape) od prirodnih materijala. Čitaj dalje …

ukupno pregleda: 4085, danas: 3

KAKO PRESTATI PUŠITI?

Blog Oglasi-Oglasi 28/01/2013

kako prestati pušitiKako prestati pušiti? Kako ne zapaliti ni jednu cigaretu nakon donete odluke o prestanku pušenja?
Odgovor na pitanje kako prestati pušiti leži u spoznaji da je pušenje proizvod određenih životnih navika i zavisnosti od rituala pušenja, što sa sobom nosi manju ili veću zavisnost od nikotina i pretvaranje želje u stalnu i neodoljivu potrebu. Iz navedenog nazire se i odgovor na pitanje koji su načini prestanka pušenja… Čitaj dalje …

ukupno pregleda: 4179, danas: 3

Kako napraviti domaći biljni začin?

Blog Oglasi-Oglasi 01/01/2013

 

domaci biljni zacinBiljni začini koje kupujemo sadrže emulgatore, pojačivače ukusa i soli, a  ostali deo su začinske biljke.

Uz  malo volje i truda, možemo se lako osloboditi nepoželjnih i nepotrebnih dodataka i koristiti samo domaći biljni začin koji sami napravimo!
O prirodnom mirisu, aromi i ukusu, da i ne govorimo…

Čitaj dalje …

ukupno pregleda: 8801, danas: 2

DODIR – SUŠTINA MASAŽE

Blog Oglasi-Oglasi 30/12/2012

masaza ramenaSnaga dodira je neverovatno velika i blagotvorna. Dodir je suština i temelj svake masaže. On je izuzetno važan za ljudsko biće,  jer mu pruža toplinu, stvara osećaj zadovoljstva i zaštićenosti, vraća samopouzdanje, obnavlja i jača životnu snagu.

Masaža (lat.massare – gnječiti) kao poseban oblik dodira,  deluje veoma pozitivno na osobu koja prima i koja daje. Razne tehnike dodira spadaju u najstarije oblike lečenja i metoda opuštanja.
Masaža se pominje u drevnim kineskim, indijskim i egipatskim zapisima. U staroj Grčkoj i Rimu koristila se nakon kupanja i sportskih aktivnosti,  za oporavak od nekih bolesti i raznih tegoba. Masaža obuhvata niz tehnika dodira u vidu lupkanja, pritiskanja, istezanja i glađenja mišića i vezivnog tkiva koje se izvode različitim načinima i intenzitetima. Masaža je sastavni deo ajurvede (ayurvede), tradicionalne Indijske medicine. Čitaj dalje …

ukupno pregleda: 3632, danas: 2

Najpoznatije začinske biljke kod nas

Blog Oglasi-Oglasi 25/12/2012

zacinsko biljeSavremena kuhinja se ne može ni zamisliti bez opojnih mirisa i raskošnih ukusa aromatičnog začinskog bilja. Začinske biljke su najbolje kada su sveže, i zato ih mnogi ljubitelji biljnih začina uzgajaju sami.

Priprema, čuvanje i upotreba začinskog bilja:

Sveže začinske biljke se mogu zamrznuti upakovane u plastičnu ili aluminijsku foliju.
Biljni začini mogu se pripremiti, čuvati i koristiti u vidu začinske kocke: Čitaj dalje …

ukupno pregleda: 12211, danas: 4

Bešamel – sos nad sosovima

Blog Oglasi-Oglasi 11/11/2012

Bešamel sosBešamel sos je jednostavan sos koji se koristi u osnovnom obliku, ili kao polazna osnova za druge raznovrsnije sosove.
Smesa se pravi od jednakih delova rastopljenog putera (ili margarina) i brašna uz dodatak mleka. Prvo se brašno proprži na puteru (margarinu) tako da ostane belo. Smesa se polako preliva mlekom i kuva na blagoj vatri uz stalno mešanje, sve dok se ne zgusne. Pri kraju posoliti, a na kraju i pobiberiti po želji i ukusu. Čitaj dalje …

ukupno pregleda: 3931, danas: 2

Kako napraviti domaći eurokrem

Blog Oglasi-Oglasi 10/11/2012

Domaci eurokremDomaći eurokrem možete napraviti na mnogo načina. Ovde predlažemo dva osnovna u okviru kojih možete da pravite bezbrojne kombinacije prema vašoj želji, mašti i trenutnoj inspiraciji.
Bitno je to da će sve što napravite biti puno ukusnije, malo jeftinije i provereno domaće!

Prvi recept:
Vreme pripreme:10 min
Priprema: Čitaj dalje …

ukupno pregleda: 12673, danas: 3

Šta je Ajurveda (Ayurveda)

Blog Oglasi-Oglasi 09/11/2012

Ajurveda principiŠta je Ajurveda? Ajurveda je tradicionalna Indijska medicina. Reč „ayurveda“ prevedena sa sanskrta znači „znanost o življenju“ (ayu – „život“, veda – „znanje“ –  znanje o životu).

Cilj Ajurvede je stanje potpunog duhovnog, mentalnog, telesnog i socijalnog blagostanja, odnosno savršeno zdravlje u čijoj osnovi je harmonična svest o transcendentalnoj realnosti života.

Ajurveda stavlja težište na prevenciju bolesti i podmlađivanje tela, sa posebnim naglaskom na prirodnu ishranu i uravnotežen način života. Čitaj dalje …

ukupno pregleda: 2699, danas: 3

Moć pokreta – kretanje je lek

Blog Oglasi-Oglasi 05/11/2012

PokretKretanje je lek. Lekovitost pokreta proizlazi iz činjenice da je kretanje osnovna funkcija tela. Ljudsko biće fascinirano je pokretom i od samog svog postanka uporno usavršava svoje kretanje. Medjutim, u svakodnevnom životu, pokret svog tela kao funkciju, čovek prilično zapostavlja.
Naš organizam svakodnevo nas na to podseća vršeći razne refleksne radnje i pokrete kojih najčešće nismo ni svesni. Prilikom psihičke ili emotivne napetosti, menja se ritam disanja, uzdišemo (preko disanja izbacujemo iz tela 80% toksina), pokušavamo da nešto radimo, da se nečim zaposlimo ili imamo potrebu da prošetamo, da odemo negde …

Čitaj dalje …

ukupno pregleda: 3191, danas: 3

Stranica 1 od 51 2 3 5

Sponzorisani linkovi

Wordpress hosting Srbija

PC021 web dizajn

Wordpress hosting Srbija
Izrada web shopa
Reklamni baner plus promotivni tekst
Unna shop
Unna shop